Joni Harms

joni harms
joni harms

Country Music Zangeres
Is een Amerikaanse country music singer-songwriter. Tussen 1990 en 2011 bracht Harms elf studioalbums uit plus haar album Oregon to Ireland, live opgenomen met The Sheerin Family Band in Moate , Ierland en uitgebracht in 2014. Ze bracht ook twee singles op de Billboard Hot Country Singles & Tracks chart. Haar meest succesvolle single, “I Need a Wife”, piekte op nummer 34 in 1989. Harms is goed bekend in Europa, het VK en Australië, waar ze vele succesvolle jaren heeft genoten van toeren en verschillende hitlijsten heeft behaald. Harms schrijft of co-schrijft ook het meeste van haar eigen materiaal en eveneens voor vele andere kunstenaars.

Website: http://www.joniharms.com/

Foto gekregen: 22 januari 2008

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: