Ezra Buzzington

ezra buzzington

Acteur
Met meer dan 60 filmcredits (en tientallen tv-optredens) wordt Buzzington ook wel “de Dennis Hopper van de underground cinema” genoemd. Hij speelde personages variërend van “Weird Al the Waiter” in Ghost World tot “Goggle” (een mutant) in The Hills Have Eyes en Tudley in de Crime-thrillerfilm The Chair. Hij verscheen ook in de Academy Award-winnende beste film The Artist. Hij was een vaste reeks in de rol van Oswald Eisengrim op NBC ’s Crossbones tegenover John Malkovich ’s Blackbeard, terugkeerde op NBC’s Law & Order True Crime als DDA Elliot Alhadeff, terugkeerde op ABC’s The Middle als de slechthorende co- werknemer van het personage van Neil Flynn, speelde in een aflevering van CBS ’s How I Met Your Mother en verscheen verschillende keren op Justified forFX.

Website: http://www.ezrabuzzington.com/

Foto gekregen: 25 februari 2008

Geef een reactie