Fiona Gubelmann

fiona gubelmann

Actrice
Gubelmann werd geboren in Santa Monica, en begon al met acteren en dansen op haar basisschooltijd. Op vierjarige leeftijd speelde zij haar eerste rol in de balletvoorstelling Cabbage Patch Kids. Tijdens haar verdere kinderjaren spendeerde zij de zomervakanties op toneelclubs en lokale theaters. Zij doorliep de high school aan de Torrey Pines High School in San Diego, hier werd zij ook lid van het schooltheatergezelschap. Hierna studeerde zij in 2002 af in theaterwetenschap aan de Universiteit van Californië – Los Angeles. Na haar afstuderen leerde zij het acteren aan de toneelschool Beverly Hills Playhouse in Beverly Hills. Gubelmann begon in 2003 met acteren in de televisieserie The Mullets, waarna zij nog meerdere rollen speelde in televisieseries en films.

Website: https://twitter.com/fionagubelmann

Foto gekregen: 03 januari 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: