Katja Thater

katja thater

Professionele Pokerspeler
Zij speelt online onder de naam ‘KatjaThater’. Thater won haar eerste World Series of Poker bracelet in 2007 in het $1,500 Razz-evenement. Haar populariteit in Duitsland komt voort uit de brede berichtgeving op de lokale televisie over haar deelname aan de Poker Nations Cup en Women’s Poker Open. Voordat hij een professionele pokerspeler werd, was Thater directeur van een evenementen- en marketingbedrijf in Hamburg en nam hij deel aan dressuurtoernooien op paardenshows. Ze blijft concurreren in haar vrije tijd. Thater vertegenwoordigde Duitsland als lid van het nationale team in de Poker Nations Cup 2006 in Cardiff en nam deel aan de Women’s Poker Open in Londen . Ze was ook lid van PokerStars Team Pro.

Website: https://katja-thater.de/

Foto gekregen: 02 maart 2009

Geef een reactie