John Gibson

john gibson

TV- en Radio Presentator
Op 12 maart 2008 kondigde Fox News Channel aan dat The Big Story werd vervangen door het Amerikaanse verkiezingshoofdkwartier, een programma dat meer gericht was op het volgen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. The Big Story werd niet vernieuwd na de verkiezingen en werd in januari 2009 vervangen door The Glenn Beck Program . Na deze annulering was Gibson een regelmatig gastpanellid bij Fox’s late-night satire- show Red Eye w / Greg Gutfeld , en was vaak het mikpunt van grappen over afleveringen waarin hij afwezig was. Vanaf september 2008 begon hij met het hosten van het gesyndiceerde radioprogramma The John Gibson Show . Aanvankelijk werd de show uitgezonden op Fox News Radio, maar sinds 2017 wordt het gesyndiceerd door het Genesis Communications Network.

Website: https://johngibson.com/

Foto gekregen: 14 maart 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: