Joe Murphy

joe murphy

Acteur en Stuntman
Toen, in 1987, werd hij ingehuurd door stuntcoördinator Alan Gibbs voor de film The Wrong Guys. Joe heeft tientallen shows gecoördineerd, waaronder 15 PM-producties. Broadway Joe (in stuntwerk krijg je maar één take, net als Broadway) heeft twee wereldrecords gevestigd. Hij heeft de langste en hoogste pijphelling ooit in de geschiedenis van Hollywood! Voor Private Wars zeilde hij een busje door de lucht voor 156 voet, 4 verdiepingen boven Hollywood Boulevard (er zit nog een deuk in de stoep, zijn eigen persoonlijke ster). Joe heeft ook het record voor verste (luchtram) vuuroptreden voor buitenaardse indringers met in de hoofdrol Billy Dee Williams.

Website: https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Joe_Murphy

Foto gekregen: 30 maart 2009

Geef een reactie

%d