Whitney Cummings

whitney cummings

Stand-up Comedian, Actrice, Filmmaker en Podcaster
Streefde een komische carrière na in Los Angeles nadat ze was afgestudeerd aan de Universiteit van Pennsylvania , waar ze had gestudeerd met de bedoeling journalist te worden. Nadat ze in 2004 met stand-up begon, zorgde ze ervoor dat ze regelmatig verscheen als rondetafelgast op Chelsea Lately . Ze creëerde, produceerde en speelde in NBC ’s Whitney , een sitcom waarin ze een semi-gefictionaliseerde versie van zichzelf portretteerde. De serie liep twee seizoenen voordat ze in 2013 werd geannuleerd. Tegelijkertijd creëerde Cummings de CBS- sitcom 2 Broke Girls , die ook begon in 2011 en eindigde in 2017. Cummings bracht in 2010 haar eerste stand-upspecial van een uur uit, Money Shot , op Comedy Central.

Website: https://www.whitneycummings.com/

Foto gekregen: 24 april 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: