Ed Gale

ed gale

Acteur
Ed Gale was een productieve acteur die grotendeels op het grote scherm naam maakte. Gale begon zijn acteercarrière voornamelijk in films, zoals het komische avontuur “Howard the Duck” (1986) met Lea Thompson, “Spaceballs” (1987)
met Mel Brooks en “Chopper Chicks in Zombietown” (1991) met Jamie Rose.
In de jaren negentig wijdde Gale zijn tijd aan verschillende credits, zoals
“Mom and Dad Save the World” met Teri Garr (1992), “The Little Rascals” (1994)
en “Wes Craven’s New Nightmare” (1994). Hij werkte ook aan “Unstrung Heroes” (1995) met Andie MacDowell in de hoofdrol. Film bleef zijn passie toen hij rollen speelde in het George Clooney-misdaaddrama “O Brother, Where Art Thou?” (2000). Gale speelde voor het laatst in ‘Mikeyboy’.

Website: https://www.facebook.com/OfficialActorEdGale/

Foto gekregen: 22 april 2009

Geef een reactie

%d