Joan Rivers

joan rivers
joan rivers

Comédienne, TV-Persoonlijkheid en Actrice
Ze stond bekend om haar vaak controversiële komische persoonlijkheid – sterk zelfspot en scherp wrang, vooral tegenover beroemdheden en politici. Rivers begon haar carrière in comedyclubs in Greenwich Village naast haar leeftijdsgenoten George Carlin , Woody Allen en Richard Pryor.
Ze kreeg toen bekendheid in 1965 als gast op The Tonight Show . Gehost door haar mentor, Johnny Carson , vestigde de show de komische stijl van Rivers. In 1986, met haar eigen rivaliserende programma, The Late Show with Joan Rivers , werd Rivers de eerste vrouw die een late night talkshow op het netwerk presenteerde.

r.i.p. 4 september 2014

Website: http://www.joanrivers.com/

Foto gekregen: 27 juni 2009 en 19 april 2014

Geef een reactie

%d