Robert Kennedy jr.

robert kennedy jr

Advocaat, Schrijver en Radio Presentator
Kennedy heeft twee boeken en een reeks krantenartikelen geschreven over milieu-gerelateerde onderwerpen. In 1999 werd hij door Time.com (de website van het tijdschrift TIME) uitgeroepen tot een van de ‘Heroes for the Planet’ voor zijn werk met de organisatie Riverkeeper om de vervuiling van de rivier de Hudson tegen te gaan. Hij is ook copresentator van het programma Ring of Fire op het Amerikaanse radionetwerk Air America Radio. Kennedy is het derde kind van de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy en Ethel Skakel. Hij studeerde aan Harvard, een jaar aan de London School of Economics en aan de Universiteit van Virginia.

Website: https://twitter.com/robertkennedyjr

Foto gekregen: 13 juli 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: