Leon Haslam

leon haslam
poster

Motorcoureur
Na het World Superbike-seizoen 2019 met het Kawasaki-fabrieksteam, wordt hij voor 2020 gecontracteerd om op de nieuwe Honda CBR1000RR-R te rijden in het Wereldkampioenschap Superbike, waarbij het team voor het eerst onder volledige HRC- controle wordt gereden. Tussen de seizoenen 2016 en 2018 werd hij gecontracteerd om te racen in het British Superbike Championship aan boord van een Kawasaki ZX-10R . Hij won het Britse kampioenschap 2018 tijdens het laatste evenement dat eind oktober in Brands Hatch werd gehouden , nadat hij eerder als teamgenoot van Jonathan Rea bij het Kawasaki Superbike-fabrieksteam in het Wereldkampioenschap van 2019 had getekend.

Website: https://www.leonhaslam.com/

Poster gekregen: 01 augustus 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: