Kara Dioguardi

kara dioguardi

Zangeres en Televisiepersoonlijkheid
Ze schrijft voornamelijk muziek in het poprockgenre. DioGuardi heeft met veel populaire artiesten gewerkt; De verkoop van albums waarop haar liedjes verschijnen meer dan 160 miljoen wereldwijd. DioGuardi is een Grammy- en Emmy-genomineerde schrijver. Ze is een 2011 NAMM Music For Life Award-winnaar, 2009 NMPA Songwriter Icon Award-winnaar, 2007 BMI Pop Songwriter of the Year, en heeft 20 BMI Awards ontvangen voor het co-schrijven van de meest uitgevoerde liedjes op de radio. DioGuardi diende als rechter bij American Idol voor zijn achtste en negende seizoen. In 2008 werd ze benoemd tot executive vice-president talentontwikkeling bij Warner Bros. Records en heeft ze acts getekend als Jason Derulo en Iyaz. In 2011 was ze hoofdjurylid van de Bravo- singer-songwritercompetitieserie Platinum Hit.

Website: http://www.karadioguardi.com/

Foto gekregen: 08 augustus 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: