Steve Peterson

steve peterson

Honkbal Coach
Peterson is de beste honkbalcoach aller tijden van Middle Tennessee met een record van 791-637-3 in 25 jaar en leidt het programma. Voordat hij in 1988 het roer overnam als hoofdtrainer, diende Peterson zes seizoenen als assistent-coach van John Stanford. Hij ging met pensioen na het seizoen 2012 nadat hij het programma
een kwart eeuw had geleid. Onder leiding van Peterson wonnen de
Blue Raiders 11 reguliere seizoensconferentiekampioenschappen,
negen conferentietoernooikampioenschappen en speelden ze in negen NCAA Regionals, waaronder twee als een at-large selectie. Peterson, een geweldige ontwikkelaar van talent, heeft 71 van zijn voormalige spelers opgeroepen voor professioneel honkbal, waarvan er acht de Major Leagues bereiken. Peterson, drievoudig Coach of the Year, produceerde acht conferentiespelers van het jaar en 10 All-Americans in Middle Tennessee. Meer dan 30 van zijn spelers werden honkbalcoaches op de middelbare school. Peterson is lid van vijf Halls of Fame, waaronder de American Baseball Coaches Association Hall of Fame. Hij werd in 2016 opgenomen in de National Baseball Hall of Fame.
r.i.p. 11 maart 2020

Website: https://www.legacy.com/obituaries/name/coach-steve-peterson-obituary?pid=195703247

Foto gekregen: 22 september 2009

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: