Mary Birdsong

mary birdsong

Actrice, Komiek, Schrijfster en Zangeres
Ze speelde de rol van Kai Mitchell tegenover George Clooney in de film The Descendants van Alexander Payne . Ze is misschien het best bekend vanwege haar rol als plaatsvervangend Cherisha Kimball in de Comedy Central- serie Reno 911! . Ze staat ook bekend om haar Judy Garland- indruk. Ze is een voormalig correspondent op The Daily Showen Crossballs. Als stemactrice was ze te zien in animatieseries als Goldie and Bear , Stroker and Hoop , Little Bill , Harvey Birdman: Attorney At Law , Tak & the Power of Juju en TUFF Puppy , evenals in de video spel Grand Theft Auto: Vice City . In 2009 speelde ze Nancy McDonald in Rob Zombie ‘s Halloween II.

Website: https://twitter.com/marybirdsong

Foto gekregen: 20 februari 2010

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: