Matthew Gray Gubler

matthew gray gubler

Acteur, Regisseur, Kunstenaar en voormalig Modemodel
Hij maakte zijn debuut in de film The Life Aquatic with Steve Zissou (2004) en is het bekendst door zijn rol als het jonge genie Dr. Spencer Reid in de CBS-televisieserie Criminal Minds. Gubler maakte verschillende films, die meestal werden gefilmd in zijn woonplaats Las Vegas en New York, voorafgaand aan zijn afstuderen aan Tisch. Hij heeft het middelbareschooldiploma van het Las Vegas Academie voor Internationale Studies, podiumkunsten en visuele kunsten, waar hij afstudeerde in acteren, omdat zijn eerste liefde, filmen, op de school niet werd onderwezen. Hij is afgestudeerd aan de universiteit van New York bij de Tisch School of Arts, waar hij filmregie studeerde.

Website: https://www.facebook.com/matthew-gray-gubler-as-official-as-it-gets-115442406762/

Foto gekregen: 22 februari 2010

Geef een reactie

%d