Manon Thomas

manon thomas

Televisiepresentatrice
In 1989 behaalde ze de titel Miss Fotogeniek. Vervolgens was ze werkzaam als omroepster en presentatrice bij RTL-Véronique. Ze presenteerde Hoge Ogen (een programma over gezelschapsspelletjes), de RTL-spelletjes Scrabble, Pictionary, Taboe en Gebarentaal. Manon presenteerde ook Telekids (bij afwezigheid van Irene Moors), Beestenboel en de programma’s Flora Magazine en Een Eigen Huis, die vervolgens werden omgesmolten tot Eigen Huis & Tuin. Ook zat ze in het panel van de, door Rolf Wouters gepresenteerde, quiz Twins, de Tweelingenshow. Afwisselend met Carlo Boszhard presenteerde Thomas RTL Club. Later presenteerde zij voor de publieke omroep het programma Kook-TV, samen met Ria van Eijndhoven, en zat zij in het panel van het NCRV-programma Zo Vader, Zo Zoon. In 2000 was Thomas deelneemster aan het televisieprogramma Big Brother VIPS.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Manon_Thomas

Foto gekregen: 29 juni 2001

Geef een reactie

%d