Ron Masak

ron masak

Acteur
Hij begon als toneelartiest en veel van zijn werk was in het theater totdat hij overging op film en televisie, waar hij een bekende acteur werd.
In 1968 verscheen hij samen met Vince Lombardi in de korte film Second Effort.
Datzelfde jaar verscheen hij ook in een ondersteunende rol in de onderzeese actiefilm Ice Station Zebra. Naast twee gastoptredens in de sitcom I Dream of Jeannie , speelde hij ook een rol in de pilotfilm voor de daaropvolgende serie Harper Valley PTA van “Jeannie” -ster Barbara Eden en werkte hij opnieuw samen met “Jeannie” -co-ster Larry Hagman in een aflevering van de misdaadserie The Rockford Files.

r.i.p. 20 oktober 2022

Website: https://bewitched.fandom.com/wiki/Ron_Masak

Foto gekregen: 20 juni 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: