Hal Bynum

hal bynum

Zanger, Guitarist en Songwriter
Die in de jaren zeventig werd geassocieerd met de Outlaw-countrybeweging . Bynum heeft meer dan 200 nummers geschreven voor populaire countryartiesten.
In 1977 ontving Bynum songwriter-prijzen van de Country Music Association Awards en de Academy of Country Music voor “Lucille” (geschreven in samenwerking met Roger Bowling ), het lied van het jaar. Bynum’s autobiografische boek, The Promise (2002) (ook de naam van zijn album uit 2002) beschrijft zijn opvoeding in Texas en zijn werk als songwriter in Nashville. Bynum staat ook bekend om zijn gesproken woordopnames. Zowel zijn boek als het gelijknamige album werden uitgebracht op het label Beauregard Books / Records van Bynum.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Hal_Bynum

Foto gekregen: 19 juli 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: