Felix Meurders

felix meurders

Radio- en Televisiepresentator
Hij maakte zijn televisiedebuut in het kortstondige AVRO-popprogramma Doebiedoe, de voorloper van Toppop. Daarnaast werkte hij vanaf 1969 bij de NOS op Hilversum 3 (het huidige NPO 3FM). Voor die omroep presenteerde hij van 1971 tot 1982 onder andere de Daverende Dertig, in juni 1974 omgedoopt tot de Nationale Hitparade. In de jaren zeventig trad Meurders ook een aantal keren op als master of ceremonies op het Pinkpop Festival te Geleen. Midden jaren ’70 maakte hij voor de Regionale Omroep Zuid het programma Licht Limburgs. Eind november 1985 stopte Meurders met zijn radioprogramma’s op Hilversum 3. Vanaf die tijd concentreerde hij zich op journalistiek werk. Vanaf 1 oktober 1989 tot 1 januari 2011 presenteerde hij op televisie het consumentenprogramma Kassa, elke zaterdagavond op Nederland 1.
Op 8 januari 2011 heeft Brecht van Hulten zijn plaats in het programma overgenomen.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Felix_Meurders

Foto gekregen: 03 oktober 2001

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: