Gerard Joling

gerard joling
gerard joling back
back

Zanger en Televisiepresentator
In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van De Toppers. Hij probeerde van jongs af aan aan de bak te komen in de muziek, maar slaagde er in eerste instantie niet in. Daarom volgt eerst een zijstap in zijn zangcarrière. Hij schrijft zich in bij een modellenbureau en figureert diverse keren als danser in diverse videoclips. In 1983 had hij een prominente rol in de videoclip van Earth and Fire single Jack is back. In 1984 had hij een rol als danser in de single She’s a liar van de Dolly Dots. Op een zekere dag besluit hij orkestbanden te laten maken. De modeshows die hij in die periode veelvuldig loopt, worden afgewisseld met het zingen van liedjes.

Website: https://www.gerardjoling.nl/

Foto gekregen: 10 juni 2002


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: