Domiziano Arcangeli

domiziano arcangeli

Acteur
Arcangeli werd in 1979 ontdekt door fotograaf Helmut Newton in Venetië, Italië, waar hij woonde: een aantal foto’s haalde de omslag van internationale tijdschriften. Arcangeli werd een fotomodel in de jaren tachtig en hij werd gebeld door Federico Fellini in Cinecittà Studios in Rome voor een schermtest om de jonge hoofdrol te spelen van een film die uiteindelijk helaas nooit werd gemaakt. De acteur werkte later echter in Fellini’s Intervista (1987) en speelde zichzelf ten tijde van die eerste schermtest. Arcangeli maakte zijn acteerdebuut in de Italiaans-Japanse film Eden no sono (1980), en bleef in de jaren tachtig en negentig in een aantal films verschijnen.

Website: https://officialdomizianoarcangeli.tumblr.com/

Foto gekregen: 18 oktober 2011

Geef een reactie

%d