Rudolph van Veen

rudolph van veen

Kok en Presentator
Naast zijn werk als kok en patissier nam Van Veen in de jaren 90 en 00 regelmatig deel aan internationale culinaire wedstrijden als lid van het Nederlandse team. In deze periode werden 2 bronzen, 6 zilveren en 9 gouden medailles bij elkaar gekookt en gebakken in verschillende landen. Vanaf 2000 was Van Veen regelmatig te zien op televisie. Vijf seizoenen lang verzorgde hij in Life & Cooking de maaltijden voor Carlo Boszhard, Irene Moors en hun gasten. Daarna maakte hij één seizoen Food & Fit, gevolgd door The Taste of Life, een culinair reisprogramma vanaf de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Vanaf 2011 was hij betrokken bij de opstart van de nieuwe foodzender 24Kitchen, waarvoor hij meerdere programma’s maakte.

Website: https://www.facebook.com/24KitchenRudolphvanVeen/

Foto gekregen: 15 januari 2005

Eén antwoord op “Rudolph van Veen”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: