Wendy van Wanten

wendy van wanten
wendy van wanten

Model, Zangeres en Presentatrice
Wendy van Wanten begon haar carrière als model bij een Leuvens modellenbureau. Ze verscheen in onder meer Elle, Vogue, Burda, Flair en The American New Look. Ze heeft opdrachten afgewerkt in Parijs, Düsseldorf, Amsterdam, de Bahama’s en in Arizona (Verenigde Staten). In 1986 werd ze winnaar van de Baccara-beker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I could only….
Ze werd vooral bekend van het programma De PinUp Club, waarin ze als Wendy Van Wanten de brievenrubriek presenteerde. In 1991 nam ze met Willy Sommers het duet Kijk eens diep in mijn ogen op, dat verscheen op haar album Verliefd.

Website: https://wendyvanwantenofficieel.blogspot.com/

Foto gekregen: 10 januari 2012

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: