Glennis Grace

glennis grace
glennis grace
back
glennis grace

Zangeres
Ze was als kind al veel met muziek bezig. Op zesjarige leeftijd beklom ze voor het eerst het podium. Drie jaar later kreeg ze de kans om haar stem te ontwikkelen in een klein studiootje dat haar opa speciaal voor haar op een zolderkamer gebouwd had.
Grace won op 6 oktober 1994 als zestienjarige de Soundmixshow als Whitney Houston. Ze sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single I’m Gonna Be Strong behaalde nog datzelfde jaar de dertiende plaats in de Mega Top 50.

Haar eerste album Real Emotion uit 1995 deed echter vrij weinig.
Ook de daaropvolgende singles stonden niet garant voor succes.

Website: https://www.instagram.com/glennisgrace/?hl=nl

Foto gekregen: 17 mei 2011 en 01 februari 2014

Geef een reactie

%d