Elizabeth Velasquez

elizabeth velasquez

Model en Actrice
Ze was een natuurlijke atleet tijdens de middelbare school en ontwikkelde haar natuurlijke slanke figuur door basketbal te spelen. Het was nadat ze afstudeerde aan de Long Beach State University met een graad in wiskunde dat ze zich wendde tot een modellencarrière. Ze werd het best herkend door haar optredens in tijdschriften als Sports Illustrated, Maxim en FHM. Ze trad regelmatig op in muziekvideo’s voor populaire hiphopartiesten en liep op de catwalk voor verschillende succesvolle kledingmerken. Ze heeft naam gemaakt in het verkiezingscircuit en werd uitgeroepen tot Miss Puerto Rico tijdens de Hawaiian Tropic International Finale in 2010.
Ze heeft ook veel geacteerd en verscheen in de korte film Woman Scorned,
die werd vertoond in de San Diego Black. Filmfestival.

Website: https://www.instagram.com/elizabeth_velasquez/

Foto gekregen: 19 januari 2013

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: