Maik de Boer

maik de boer

Stylist en Acteur
De laatste vijf jaar van zijn hotelcarrière werkte hij in New York. Hij keerde terug naar Nederland om met zijn grote liefde mode en kleding aan de slag te gaan. Hij begon zijn stage bij het televisieprogramma Oppassen!!!. Zijn eerste echte baan als stylist was ook in de comedyhoek: hij was assistent styling in het laatste seizoen van Zeg ‘ns Aaa. Daarna nam hij de gehele styling over van de serie Oppassen.
De Boer begon zijn carrière bij de VARA en kleedde daar onder anderen Astrid Joosten, Jack Spijkerman en Inge Diepman. Hij deed de styling voor fotosessies van Linda de Mol, Irene Moors en Ruth Jacott. Voor Jacott verzorgde hij de gehele styling van verscheidene theatertournees.

Website: https://www.maikdeboer.nl/

Foto gekregen: 11 juni 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: