Claudia Winkleman

claudia winkleman

TV Presentatrice, Model en Radiopersoonlijkheid
In 1992 begon ze regelmatig te verschijnen in de langlopende BBC- serie Holiday , en dit ging door tot halverwege de jaren negentig. Dit culmineerde in een bijzondere documentaire waarin ze 34 dagen lang de wereld rondreisde en verslag deed van Japan, India, Costa Rica en Dubai. Gedurende deze periode verscheen ze als verslaggever op andere shows, met name This Morning, waar ze verschillende beroemdheden interviewde . Eind jaren negentig presenteerde Winkleman een aantal programma’s op kleinere digitale kanalen . Ze had een periode op de kabelzender L! VE TV , maar vertrok al snel om andere projecten na te streven.

Website: https://www.bbc.co.uk/programmes/profiles/16D6Q7LJ80SgQKLBVbNbLNn/claudia-winkleman

Foto gekregen: 15 maart 2013

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: