Robert Capron

robert capron

Acteur
Robert begon zijn acteercarrière toen hij acht jaar oud was door zich in te schrijven voor een naschools drama programma gesponsord door Trinity Repertory Company. Later dat jaar kreeg hij een rol als Turkey Boy in Trinity’s productie van A Christmas Carol. Sinds die tijd heeft Robert verschillende rollen op het podium gespeeld. Onlangs heeft Robert zijn inspanningen gericht op film. Robert’s eerste hoofdrol was in Bride Wars, waar hij Robert speelde. Kort daarna verdiende hij een rol als Young Dave’s Pal in de film Sorcerer’s Apprentice. Roberts rol als Rowley in Fox ‘franchise met drie films Diary of A Wimpy Kid (2010,2011) is misschien wel zijn meest erkende rol tot nu toe. De derde aflevering, Dog Days, werd uitgebracht in augustus 2012.

Website: https://www.imdb.com/name/nm2953573/

Foto gekregen: 03 april 2013

Geef een reactie

%d