Laker Girls 2012-2013

laker girls 2013
laker girls 2013
back

Cheerleaders Basketbalteam van Los Angeles Lakers
De Laker Girls zijn een volledig vrouwelijke cheerleading- ploeg van de National Basketball Association die het basketbalteam van Los Angeles Lakers ondersteunt in thuiswedstrijden. Ze treden ook op op veel andere evenementen en locaties.
Het was als een Laker Girl dat Paula Abdul werd “ontdekt” door de groep

The Jacksons , waarin ze door hen werd ingehuurd om de muziekvideo voor het nummer ” Torture ” te choreograferen. Dit leidde ertoe dat ze de choreografie voor hun Victory Tour deed, evenals andere kansen om de choreografie voor andere muziekvideo’s te doen. Het succes van Abdul heeft een extra prestige gegeven
aan het zijn van een Laker Girl.

Website: https://www.nba.com/lakers/lakergirls/2012-13-laker-girls

Foto gekregen: 28 maart 2013

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: