Dave Rice

dave rice

Universiteits- Basketbal Coach
Rice heeft 22 seizoenen gediend als assistent-coach van Divisie I. Zijn eerste 11 seizoenen als universiteitsassistent bracht hij bij UNLV door met die teams die in die tijd 205 overwinningen behaalden. In zijn meest recente elf seizoenen als assistent-coach heeft Rice gewerkt bij Utah State, BYU, Nevada en Washington. Het cumulatieve record van die teams gedurende die 11 jaar was 274-99 voor een winstpercentage van 0,735. Die 11 seizoenen culmineerden in acht reizen naar het NCAA-toernooi, twee ligplaatsen in de NIT en acht competitiekampioenschappen – zes reguliere seizoensconferentietitels en twee conferentietoernooi-titels. Die teams domineerden in conference play met zes eerste plaatsen, drie tweede plaatsen en een zesde plaats.

Website: https://twitter.com/coachdaverice

Foto gekregen: 19 april 2013

Geef een reactie

%d