Sandra Reemer

sandra reemer
sandra reemer

Zangeres en Televisie Presentatrice
Op tienjarige leeftijd kreeg Reemer van haar vader een zelfgemaakte gitaar. Ze begon, onder andere met het nummer Rockin’ Billy van Ria Valk, deel te nemen aan talentenjachten en toen ze elf jaar was kwam haar eerste plaatje uit, getiteld Al di là (Net als wij). Reemer ging zich meer toeleggen op televisiewerk. In 1984 presenteerde ze het televisieprogramma De show van de maand, waarin zij zelf mocht bepalen welke gasten er werden uitgenodigd. Producent Joop van den Ende liet Reemer vervolgens het programma Sterrenslag presenteren. Vanaf 1986 werd Reemer de assistente van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, dat..?, waar ze ooit door Brink liefkozend als kroepoekje werd aangesproken.
r.i.p. 06 juni 2017

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sandra_Reemer

Foto gekregen: 11 augustus 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: