Nance Coolen

nance coolen

Zangeres en Televisie Presentatrice
Op vijftienjarige leeftijd werd ze in een discotheek ontdekt door danceproducer Ruud van Rijen. Ze werd zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven samen met rapper Captain Hollywood. Deze werd later vervangen door rapper Stay-C. In 1995 verliet ze de band om als solo-zangeres verder te gaan. De band had, met Nance, toen al enkele grote hits op zijn naam staan, zoals Slave To The Music.
Voor TMF maakte ze haar debuut als presentatrice, toen ze enkele malen voor Erik de Zwart inviel bij de Top 40. Later presenteerde ze Liefde Is… voor RTL 5. In 1999 stapte ze over naar de TROS, om daar het spelletjesprogramma Rappatongo te presenteren.

Website: https://nance.nl/

Foto gekregen: 13 augustus 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: