Jörgen Raymann

jorgen raymann
jorgen raymann back
back

Cabaretier, Zanger, Acteur en Presentator
Alhoewel Jörgen Raymann werd geboren in Nederland groeide hij op in Suriname. In Nederland studeerde hij economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was daar lid van de interfacultaire cabaretgroep. Na de studie ging hij terug naar Suriname. Daar runde hij een tijdje zijn eigen restaurant, waar hij per maand meerdere keren diners voor cabaretiers verzorgde. Sinds 1999 is Raymann actief op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde het televisieprogramma Zo:Raymann (eerder bekend als Raymann is Laat) en The Comedy Factory bij de NPS en later de NTR.
Ook treedt hij op in het theater.

Website: https://www.jorgenraymann.com/

Foto gekregen: 16 augustus 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: