Irene Moors

irene moors
irene moors

Presentatrice en Stemacteur
Moors debuteerde op de televisie op 8 oktober 1988 bij het NCRV-programma Dit is Disney, nadat ze eerder bij de redactie van het weekblad Donald Duck werkte. In 1989, bij de introductie van commerciële televisie in Nederland, stapte ze over naar RTL Véronique (het latere RTL 4). Hier was ze een tijdje omroepster en begon ze met het presenteren van Telekids. Moors heeft veel televisieprijzen gewonnen,
waaronder de Zilveren Televizier-ster als beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid
in 2002 en in 2010 de Gouden Televizier-Ring met haar programma De TV Kantine,
dat ze samen met haar tv-partner Carlo Boszhard ontwikkelt.

Website: https://www.irenemoors.nl/

Foto gekregen: 25 augustus 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: