Steve Levy

steve levy

Sportverslaggever
Amerikaanse journalist en sportverslaggever voor ESPN . Hij staat bekend om zijn werk met het uitzenden van universiteitsvoetbal, Monday Night Football en de National Hockey League. Hij heeft de bijnaam “Mr. Extra Period” gekregen omdat hij drie van de langste televisiespellen in de geschiedenis van de NHL heeft opgeroepen, die allemaal play-offs waren: een wedstrijd uit 1996 tussen de Pittsburgh Penguins en de Washington Capitals die vier keer verlengde ; een wedstrijd uit 2000 met ook de Penguins, dit keer tegen de Philadelphia Flyers , die vijf keer verlengden; en een wedstrijd uit 2003 tussen de Mighty Ducks of Anaheim en de Dallas Stars,
die ook vijf keer overwerk ging en zes uur duurde.

Website: https://espnpressroom.com/us/bios/levy_steve/

Foto gekregen: 11 juni 2013

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: